Bahasa Sunda Karya Jurnalistik News Ragam Redaksi

Iwan Setiawan : Girimis Lumengis (Versi Bahasa Sunda)

Penajournalis.com, – Geus jauh teuing ngalengkah teh Ninggalkeun tali-tali paranti ngaji diri Kasered caah unggal wanci Leutak pagaliwota jeung runtah, motah Ngemprakan nu teu bisa unggah Geus jauh teuing geuning kasered teh Kabawa gumuruhna napsu diri nu teu maranti Pangharepan ngarawel geusan pamuntangan Jukut riut, alimusa, eurih Saukur pangbebenjo ku kapeurih Ngeset hate nu kapepende […]